Emilia Marcolin

- Sångerska  & entreprenör Emilia Marcolin

Biografi

Vid utvalda tillfällen bjuder vi på bakgrundsmusik, där yngsta dottern, Emilia Marcolin, sjunger. Emilia är utbildad sångerska, artist och musikproducent vid Kulturama i Stockholm. Emilia tar frilandsuppdrag som sångerska och äger och driver även webbutiken M Art Story, https://www.martstory.com


Emilia är uppvuxen i Kuggeboda och startade redan som 19-åring sitt första företag då hon öppnade café i Listerby, Blekinge. "Det var aldrig något jag hade tänkt mig. Jag jobbade i Oslo och fick ett telefonsamtal en dag med en förfrågan om jag skulle kunna tänka mig att öppna ett café, jag funderade ett litet tag och ett par veckor senare flyttade jag hem till Kuggeboda igen och på den vägen var det". Emilia drev företaget med familjens stöd under lite mer än ett år men kände sedan att Kuggeboda var för litet och för avlägset vid tidpunkten.


Emilia har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med försäljning inom detaljhandeln både i Sverige och utomlands men sedan hon avslutade caféverksamheten har drömmen om att starta eget igen alltid funnits där. Emilia följer sina föräldrars fotsteg när det kommer till att skapa och kreera, men för henne är det främst sång och musik som varit i fokus. "Det var först när jag avslutade min sång och artistutbildning och blev arbetslös för första gången som jag kände att det är nu eller aldrig som gäller om jag vill starta eget. Och nu är jag här, jag arbetar med M Art Story som är något jag drömt om i flera år, samtidigt kan jag sjunga. När jag vill!"


Kontakt:

kontakt@martstory.com


 

Klicka på en bild för att se den större

Copyright © All Rights Reserved