Hanna Marcolin

 - Tavlor & foto Hanna Marcolin  

Biografi

I utställningen finns, förrutom unika kristall- och silversmycken, naturfotografier och tavlor i akryl, tagna/skapade av äldsta dottern Hanna Marcolin.


Hanna Marcolin är utbildad på magisternivå inom media- och kommunikationsvetenskap (Journalisthögskolan, Stockholm), hon arbetar idag på Marinmuseet i Karlskorna. Hanna har tidigare arbetat som informatör och kommunikatör och har även erfarenheter från reklambyrå, TV-produktion, flertalet tidningar och som frilansande journalist och fotograf.


Hanna är nyfiken på livet i allmänhet och livets skönhet i synnerhet. Hon fullkomligt brinner för att kunna gestalta och visualisera sina och andras tankar grafiskt, i bild och text. Hanna har tidigare sagt: "En av mina styrkor är att jag har ett enormt tålamod och har förmågan att låta alla detaljer bli genomarbetade. Att framhäva det viktiga, undvika allt annat är min drivkraft. Allt ska vara självklart, allt från profil, image, attityd, till tydligheten på hemsidor, Twitterinlägg, annonser och inte minst den logotype som signalerar grunden till allt som produceras. Jag producerar det visuella (retorik och semiotik) på Själklart och trivs som allra bäst när jag får utmaningar och önskemål som ska uppfyllas."


Klicka på en bild för att se den större

Kontakta Hanna Marcolin


Hemsida: www.sjalklart.se


Kontakt: hannamarcolin@gmail.com


Telefonnummer: 0736346670


 

Copyright © All Rights Reserved